Karakterismertető: Nakamura Saori

Saori látott és győzött, bár a verseny szoros volt. Yukót nem lepné meg az eredmény, hiszen mindig is győztesként gondolt a nővérére – különösen, ha saját, szerénynek vélt értékeit próbálja szembeállítani vele.

Saori sudár alkata, intellektusa, klasszikusan kecses vonásai a kezdetektől arra rendelték, hogy a puszta jelenlétével magára vonja a sóvár pillantásokat. Mindezt a figyelmet azonban a lány teherként éli meg.

Míg kezdetben elégnek bizonyult fakarddal elnáspángolnia a komisz lurkókat, tizenévesen már azon kapja magát, hogy a kérői hadával kell megvívnia. A környékbeli nemesek arra spekulálnak, hogy rajta keresztül befolyást szerezhetnek Nakamura kán birtokain.

Saori rövidesen megtanul mókát űzni a helyzetből, így rendre kieszel valamilyen botránykeltő csínytevést, hogy a kérőit távol tartsa. Kedvenc gyakorlata, hogy a forrón gőzölgő levesestálat vendégük ölébe borítja.

Vajon miként bánna el Vajkkal, ha éppen a férfit ültetnék mellé? Az Eastern most következő kötetéből kiderül!

A személyét övező figyelem nem csak a lányt sanyargatja. Saori nyugtalanul szemléli kistestvére vívódását, a gyűlő hiányérzetet Yuko lelkében, amelyet apjuk részrehajlása okoz. Saori kiskorától fogva tudja, hogy a húgával nem ugyanattól az apától fogantak. Ahogy telnek az évek, napról-napra emészti a félelem, mikor döbben rá testvére az igazságra. Legyen bármilyen határozott, mégsem találja magában az erőt, hogy színt valljon a húga előtt, és ezzel örökre pontot tegyen a közös gyermekkorukra.

Mitől vált Saori már a kezdetektől zárkózottá?

Csupán négy éves lehetett, amikor Craig, a király testőre betört a házukba, hogy az uralkodó parancsára elrabolja Aoit, a kán hitvesét. Saori reszketve figyelte a fenyegető szörnyeteget, aki sáros csizmáival végigtrappolt a házuk folyosóján.

Habár az édesanyja néhány nap után szabadságot nyert, a lányban gyökeret vert a félsz, hogy ismét elveszítheti a szeretteit.

Kardjával falat próbál emelni önmaga és a családja köré, hogy megóvja őket a világtól, a húga esete mégis rávilágít, hogy nem vívhat meg ily módon minden problémával.

Saoriban múlhatatlan fájdalom dúl, amióta Yuko megszökött otthonról. Tudja, hogy nem maradhat örökre gyermek, de amíg lehet, odázni próbálja az elkerülhetetlent. Még magának sem vallaná be, mit gondol a szülei házasságáról, de titkon megrémíti, hogy talán végül neki is szerelem nélkül kell leélnie az életét.

Vajon feloldozást nyer kétségei alól, miután találkozik Vajkkal? Mire mennek majd egymással?

Remélem tetszett a bemutató, habár még számos kérdésetek lehet. Hogyan alakul a két testvér kapcsolata, miután Yuko képtelen felülemelkedni a kisebbségi komplexusán? Vajon Saori idővel megelégeli, hogy a húga csak a céltáblát látja benne, ahelyett, hogy testvéreként viszontszeretné? Milyen emberré válhat végül Saori a forradalom tüze és annyi megpróbáltatás után?

Idővel kiderül!

Vajon elfeledtem valamit? Ti mit kérdeznétek a Saoriról?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: