Vega, a mesterlövész – Karakterbemutató

„A célkereszt halványan derengett a puska távcsövében. Vega végigpásztázott a behavazott vagon tetejéről, míglen két őrszemre lett figyelmes a vasútsínek közelében. A fehér álcaruhát öltött férfiak egy láda mellett strázsáltak. Leheletük páraként gomolygott a hóesésben. A baloldali benyúlt a kabátjába, és egy termoszt húzott elő a bélés mögül. Töltött a bögréjébe, aztán odakínálta őrtársának.A lövészhölgy kivárt. Hátrahúzta a puska závárját, és csőre töltötte a fegyvert.

Az iménti őrszem maga is kortyolt a bögréből, aztán ismét megdöntötte a termoszát. Amikor másodízben nyújtotta oda őrtársának, Vega elszánta magát, hogy pontot tegyen az ügyre. Ahogy teleszívta tüdejét, a célkereszt hullámzása nyugvást nyert.

Ujját nyomáspontig húzta az elsütőbillentyűn.”

Mi hajtja ezt a szikár, kemény nőt? Honnan meríti az erejét?

Tartása magabiztosságot sugall, valódi katona, akinél első a parancs… Felmerül, hogy nőként miért vette magára ezt a szerepet, a megoldás pedig adja magát: Amíg szigorú elvek és szabályok közé szorítja az életét, könnyebben felülkerekedik a lelke fájdalmán. Ha első a kötelesség, nem kell többé vágyakozással gondolnia egykori mentorára; az árulóra, aki elhagyta a csapatukat egy lány miatt…

Vega bárhogy próbálta az évek alatt elnyomni bánatát, Yuko felbukkanása újra feltépi a sebeit.

Miféle érzelmi játszma munkálhat kettejük és Thomas Bishop, a köpönyegforgató lövész háromszögében?

A Titkok Útvesztőjéből mindez kiderül!

Vega a „rosszfiúk” oldalán harcol, így több ízben Vajk és Yuko életére tör. Valódi gyilkos, mégis a tragikus hős szerepe jutott rá. Az, hogy könyörületet képes mutatni a gyengébbek felé, sokban árnyalja jellemét.

Morális elveiből nem enged még akkor sem, ha azon rajtaveszt. Pragmatista szemléletmódjával jól ellenpontozza Yuko ösztönös természetét.

Vajon mit tartogat a lövészhölgy számára a történet folytatása? Visszakaphatja, amit elvesztett?

Olvass bele a történetbe! https://www.wattpad.com/story/163932845-eastern

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: