Újabb beszámoló a Titkok Útvesztőjéről!

Az íróban mindig ott munkál a kétség, vajon elnyeri-e műve az olvasók tetszését.

Ez nem olyan dolog, amiért csupán az első könyvek esetén szokás aggódni. Mindig annyira vagy jó, amilyen az adott munkád, és amennyire az olvasód szemében egyáltalán jó lehetsz.

Amikor azzal méltatnak, jobb lett a történet, élőbbek a szereplők, gördülékenyebbek a dialógusok, korántsem az elégedettség ötlik először az eszembe. Sokkal inkább az: Ó, mamám! Ezek szerint az előző könyvemben ez rosszabb, tehát rossz volt?!

Alighanem csak úgy derülhetne ki, ha újraolvasnám az elsőt, de inkább maradok kétségben, és körmölöm a folytatást. Persze lehet némi igazság a dologban, ha azt veszem, a Titkok Útvesztőjében lesz egy olyan jelenet, ahol a szereplő egy korábbi monológját emelem át az új részbe, ezzel megteremtve egyfajta kontinuitást.

Meg kell vallanom, utólag kicsit sutának éreztem a szavakat. Túl kritikus lennék, esetleg azért éreztem ezt, mert egyeztetnem kellett a környező dialógusok hangulatával?

Aztán ott a cselekmény a dramaturgia része.

Őszintén meglepett, hogy az előolvasóim szerint érdekesebb lett a cselekmény. Én ennek pont az ellenkezőjétől tartottam, hiszen a jelen kötetben előtérbe tudtam hozni a szereplők érzelmi életét, így sokkal többet foglalkozom ezzel.

Nagyon kíváncsi leszek a kritikáitokra!

Most pedig álljon itt a szívet melengető beszámoló Annie Mindenes Blogjáról!Ezúton is köszönöm!

“Örülök, hogy egy olyan második részt olvashattam, aminek cselekményvezetése jobb, karakterei érdekesebbek, mellékszereplői emlékezetesebbek (Miuval eddig nem foglalkoztam, de most már nagyon érdekel, hogy ki ez a boszorkány, és mi a francot akar Yukotól?), a humorával pedig egyenesen megvett kilóra. Yuko mellett nagyon csíptem a könyv humorát, ami miatt nem egyszer ért körbe a szám a fejemen.Mindent szerettem ebben a második részben, kivéve, hogy rövidnek éreztem. Az utolsó oldal után lapoztam még párat, hátha találok még néhány bekezdést, de nem… Ó, ne már!”

Bővebben:

Bővebben:

Bővebben: https://anniemindenesblogja.blogspot.com/2020/12/martin-kay-titkok-utvesztoje.html

Könyvsorozatom elérhető a nagyobb bolthálózatok üzleteiben, a Twister kiadó honlapján és a Booklineon is!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: