Megérkezett az első olvasói vélemény!

Egy kiadóban dolgozó öreg róka anno azt mondta nekem; nem irigyel, hogy írónak álltam. Mert először is ott van, hogy mikor nyerek végre kiadást. Ha csak a statisztikát nézzük, egy a százhoz, jobb években egy az ötvenhez az esélye, hogy meglátják bennem a fantáziát és felkarolnak.

Ha ez valahogy mégis sikerülne, ugyanez a kör végigmegy az olvasókkal. Kritika kritikát követ, és ha beesik egy-egy jó értékelés, csak éppen annyira elég az író lelkének, hogy mérsékelje szorongásait a következő verdikt érkezéséig.

Megírtad az első könyvet? Uccu a folytatásnak! Az emberek szeretik a biztonságot, ha megkapják ugyanazt… Végül pedig szemrehányást tesznek, ha nem látnak változást! 🙂

Az Eastern második kötete Titkok Útvesztője címmel más lett, mint az első rész. Már rácsodálkoztunk a világra, ismerősként üdvözöljük a hősöket. Ideje jobban a lelkük mélyére ásni!

Ez egy ismerős, mégis más hangulatú utazás lesz, fókuszban az érzelmekkel. Nagyon remélem, hogy elnyeri a tetszésetek 😉

Beérkezett az első kritika Mátravölgyi Klára @klara_matravolgyi tollából!

“[…]Szerintem minden Eastern olvasó nevében nyilatkozok, mikor azt mondom, feszülten vártam, hogyan fog alakulni Yuko és Vajk sorsa. Megismertünk egy súlyos titkot, és ez a titok a második rész olvasása közben végig a fejemben járt. Egy érdekes keretet ad a történetnek a bűntudat és a titok felszínre kerülésének a fenyegetése. Nekem ez nagyon tetszett, tökéletes tompítása és fűszerezése volt ez az amúgy humoros és könnyed történetmesélésnek.

Összességében elmondhatom, hogy a második rész nekem jobban tetszett, mint az első. Nem mintha az nem lett volna jó, sőt! Arról van csak szó, hogy sikerült még azt is túlszárnyalni. Az akciójelenetek most még izgalmasabbak, a humoros jelenetek most még viccesebbek, a történet egésze pedig még pimaszabb, mint volt! Rengeteg szereplő üde színfoltot jelentett, kiemelném Ninát és a Törzsfőnököt, akik engem a legjobban elbűvöltek. Nálam főnyeremény, ha nevetni tudok olvasás közben, és hangos kacagásban egyáltalán nem volt hiány.

Akiknek tetszett az Eastern, azoknak a folytatása is biztosan tetszeni fog, Meg amúgy is, olvasd el, különben „Eszt még megbánod, tye kullanc!”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: