Ki lógatja a lábát Balaton mellett??

Azt hiszem, adná magát a dolog, hiszen a tópart csupán egy sarokra esik. Én mégis a recepción csücsülök, és várom, hogy a kedvesem felváltson. Immár nyolcadik éve vezetjük a szállodát, és egy cseppet sem érzem könnyebbnek, mint a kezdetekkor. Mindig történik valami váratlan. Példának okáért most úgy alakult, hogy saját nyaralóba kellett költöznünk. Szerintem cuki kis kéró lett, büszke vagyok rá! 🙂 (a képet mellékeltem)

36890886_281635565745737_7268758748594700288_o

Szerencsére jut némi időm a könyvvel is foglalkozni. Naka mesterrel sorra egyeztetjük az illusztrációk témáit, illetve a borító már nagyjából késznek mondható. Ez ügyben hamarosan további infó várható, majd augusztus folyamán szeretném egyesével bemutatni a könyvem szereplőit, hiszen mindannyiukról készült már portré.

Szeretnék végigvinni egy cikksorozatot, amely bemutatja a regényem életútját az első gondolat megfoganásától a kész műig. Ez nem csak szimpla anekdotázás lesz, hanem próbálok tanácsokat és meglátásokat is megosztani az olvasóimmal, mire ügyeljenek, ha hasonló munkába vágják a fejszéjüket. Szeretném bemutatni, hogy miként építettem fel a regény dramaturgiai ívét, illetve olyan témákra is kitérek majd, mint a megfelelő marketingtevékenység.

Ti milyen témákat látnátok szívesen a cikksorozatban? Milyen kérdéseitek merültek fel eddig?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt kedveli: